Welkom

Ben je schoolleider, intern begeleider, leerkracht of bestuurder en wil je dat ieder kind goed onderwijs krijgt? Streef je er naar dat kinderen veel leren en zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen? Dan ben je op de goede site terecht gekomen.
Bijdragen aan de kwaliteit van het basisonderwijs, dat vind ik leuk!
Vanuit een heldere visie, kennis van zaken en ruime praktijkervaring denk ik graag mee over kwaliteitsvraagstukken in scholen en help ik mee om de kwaliteit te verbeteren.
Sinds januari 2023 doe ik dit weer grotendeels binnen een dienstverband en ben ik nog één dag per week beschikbaar als zzp’er [niet in Amsterdam].
Weten wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met mij op.

 • Een heldere koers

  Kwaliteitszorg begint bij een heldere visie op wat goed onderwijs is. Op een school met gedeelde waarden, een heldere missie.

 • De basis in orde

  De kerntaak van iedere basisschool is zorgen dat kinderen vanuit een veilige basis voldoende leren (kennis én vaardigheden) om mee.

 • Kwaliteitscultuur

  Uit onderzoek blijkt dat op scholen met een hoge onderwijskwaliteit dit vooral te danken is aan de heersende kwaliteitscultuur. Het.

 • Kwaliteitszorg

  Het inrichten van de kwaliteitszorg is de vierde bouwsteen voor onderwijskwaliteit. Hierbij gaat het om: 1. Het opstellen van een.

Lezen

Op de pagina ‘nieuws en lezen’ plaats ik nieuwsberichten, artikelen, columns van mezelf om zo de bezoekers van mijn site een idee te geven van wie ik ben. Ook plaats links naar inhoud van anderen die ik het lezen waard vind.

In de reacties kun je laten weten wat jij ervan vindt.

Nieuws

Meer lezen

Activiteiten