Normjaartaak? Over uren en taken in het basisonderwijs

Waarom moeten leerkrachten werken in de vakantie? Hoeveel uur mag je maximaal lesgeven? Hoe zit het eigenlijk met duurzame inzetbaarheidsuren? Wat is de normjaartaak en bestaat die eigenlijk nog wel? Wil je ook weten hoe het zit met jaartaak voor leerkrachten en met de verdeling van taken? Lees er alles over in dit artikel:

2 thoughts on “Normjaartaak? Over uren en taken in het basisonderwijs

  1. Een duidelijk artikel over de normjaartaak voor een leerkracht. Is er ook artikel over de normjaartaak van een OOPer/ leraar ondersteuner? Zo ja, dan zou ik hier graag een link van ontvangen.

    1. Dank voor het compliment, Yvonne. Er is nu nog geen specifiek artikel over de normjaartaak van OOP-ers, maar op hoofdlijnen geldt wat in dit artikel staat ook voor hen. De basis is het aantal uren waarvoor je aangesteld bent op jaarbasis en de gemaakte afspraken binnen het werkverdelingsplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *