Website update

In de aanloop naar mijn start als ZZP-er bouwde ik in oktober mijn eigen website. De opzet was simpel. De basis een gratis WordPress theme. De site voldeed als ‘landingspagina’ voor wie mij online zou zoeken. De site had echter nogal wat beperkingen ten aanzien van opmaak en functionaliteit.

Toen mijn eerste halfjaar als ZZP-er erop zat en ik inkomsten begon te krijgen, dacht ik opnieuw na over mijn site. Een update moest er zeker komen. Laten bouwen of zelf bouwen, dat was de vraag.

Op basis van de deskundige tips van Jan-Willem Duim (van https://flex-onderwijs.nl) besloot ik het eerst zelf te proberen. Ik kocht een betaalde versie van een WordPress Theme, ontdekte het fenomeen ’tutorial’ en ging aan de slag. Het resultaat is de site die je nu bezoekt.

Nog niet alles ziet er uit zoals ik zou willen (uitlijnen van letters in het midden van de tegeltjes, bijvoorbeeld) en nog niet alles doet het, maar ik heb er een leuke hobby bij.

Het leeuwendeel van de site is bedoeld voor zakelijk gebruik. Op de blogpagina deel ik ook wat meer persoonlijk getinte inhoud. Op dit moment heb ik daar een aantal blogs en artikelen geplaatst die ik al eerder schreef.

Heb je tips of adviezen voor mijn site of wil je reageren op de inhoud, dan kun je me dat laten weten door te reageren op dit bericht.

Wil je gebruik maken van mijn diensten als ZZP-er, dan kun je me mailen op <info@vandereijnden.nl> of via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook.

Categories: Nieuws